UGOVOR O ODRŽAVANJU OPREME

Promotehna Promotehna Promotehna Promotehna Promotehna Promotehna

Kliknite na sliku za uvećanje

Nastavno na dugogodišnju tradiciju montaže i servisiranja profesionalne opreme te zbog zakonske regulative i potražnje za ovom vrstom usluge odlucili smo Vam ponuditi nas novi proizvod „ UGOVOR O ODRŽAVANJU"

Što je sve uključeno ? Ne želimo nabrajati, nego ćemo jednostavno reći - sve ! Sklapanjem Ugovora o održavanju opreme podižete Vaše poslovanje na višu razinu i omogućavate djelatnicima nesmetan i siguran rad.

Obzirom da se radi o profesionalnoj opremi, servisnu službu Promotehne ureda čine specijalizirani stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom za sve segmente djelatnosti koji u najkraćem mogućem roku rješavaju eventualne probleme naših korisnika.

Servisnu podršku pružaju dva tima djelatnika koji su prošli sveobuhvatnu obuku kod proizvođača opreme, a zaduženi su za područje cijele Republike Hrvatske
Servis i nabavu rezervnih dijelova potrebnu za popravak i održavanje opreme, vršimo brzo i pouzdano. Osim servisa opreme u jamstvenom roku, Promotehna nudi i servis opreme i u van jamstvenom roku.

- ZAKON O TEHNIČKIM ZAHTJEVIMA ZA PROIZVODE I OCJENJIVANJU SUKLADNOSTI, N.N. 20/2010 
- PRAVILNIK O SIGURNOSTI DIZALA, N.N. 58/2010

- PREZENTACIJA POGODNOSTI UGOVORA O ODRŽAVANJU OPREME

HOMOLGACIJA
Newsletter
E-mail

PROMOTEHNA d.o.o.
Kovinska 19
10000 ZAGREB
Tel: 01/3877-000, 01/3900-850
Fax: 01/3877-222